A9Studios

Terug naar het overzicht

A9Studios is een levendige evenementenlocatie. Deze 2 verdiepingen tellende accommodatie beschikt maar liefst over 6 bar units, een ruime dansvloer, een riant podium en een professioneel Line Array geluidsysteem en lichtplan.

De capaciteit van A9Studios is in te schalen tussen de 250 en 1.500 bezoekers. A9Studios heeft een intiem karakter, waarbij de bezoeker(s) tijdens concerten en (dance-)evenementen een goed zicht hebben op het podium. A9Studios is ingericht volgens het zogeheten black box-principe welke ideaal is voor concerten en geeft daarnaast organisatoren de maximale vrijheid om een concept naar eigen wensen in te vullen om zo een mindstate te creëren, die naadloos aansluit op de beleving van de bezoeker(s). A9Studios leent zich dan ook prima voor een breed scala aan live concerten en (dance)evenementen.

De locatie is niet alleen bijzonder geschikt om ieders feestelijke aspiraties waar te maken; ook wat betreft productpresentaties, spetterende muziekoptredens of inspirerende meetings komt deze droomlocatie menig veeleisende organisator volledig tegemoet. 


© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring