De Nacht van Rosse Polle

Zodra de nacht over de Amsterdamse havens blaakt en de zeelieden hun dokken verlaten, begint het pure genieten van Mokum. Tenminste.... als u het aandurft om samen met de scheepsjongens naar de achterbuurten van "Het IJ" te togen, alwaar u de taveerne van Rosse Polle aantreft. Hier en nergens anders vindt avond aan avond het gezelligste zeemansfeest ter wereld plaats.

Bij binnenkomst in "De Pieremegoggel" wordt u hartelijk verwelkomd door Zwarte Alie. Deze "madame" van het Amsterdamse dievengilde trakteert u op een overheerlijk hassebassie. Het is ditzelfde drankje dat u bij een later bezoek aan haar fataal zou kunnen worden, want Alie kan handlezen als geen ander en "steelt" zo uw diepste geheimen. 

Gedurende de avond kunt u genieten van diverse optredens, rijkelijk gevulde buffetten, onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en zorgt Linke Leen de huisdeejay voor een overvolle dansvloer en Jordanese Hannie voor Feest! alom in de gezelligste huiskamer van Uitgeest. 

Al met al beleeft u een oergezellige en zwoele nacht in "De Pieremegoggel". Een nacht die u terug voert naar de tijd dat het IJsselmeer nog "Suyder See" was, terug naar de tijd van Rosse Polle. 

Themafeest de Nacht van Rosse Polle is te reserveren v.a. 100 personen en uiteraard aan te passen aan uw wensen denk hierbij aan aanvullend entertainment, buffetten etc.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Persoonlijk advies

Onze partyplanners geven graag een rondleiding en vertellen u meer over de talloze mogelijkheden!

Onze receptie is
momenteel gesloten
Bel me terug

  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest 
  • Teamuitje

© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring