Walking Dinnershow

Op zaterdag 14 september organiseert feestartiesten.nl een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam Peter Beense! Swing mee op “kleine wasjes grote wasjes” van de muziekminister of the Caribbean Trafassi-man.

De schlagerkoning Otto Lagerfett neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Duitse schlagerhits! Tony Anderson schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder André Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u. Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!

Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij !
Dit is een avond die u niet wilt missen. Wij ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden wij u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van *bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.

**Buitenlands gedistilleerd verkrijgbaar met 50% korting! 

Tickets € 99,00 per persoon.Voordeelpakket tafel 10 personen ACTIE € 900,00 ! (vermelde prijzen zijn inclusief BTW).

Deze show is ook zeer geschikt om te boeken voor particulieren en bedrijven.

Programma Walk-in18:30 uur


Showtime19:00 uur


Einde 23:00 uur Meer infoOrganisatie

Feestartiesten.nl 
072 - 505 4 229
info@feestartiesten.nl 
Tickets € 99,00 p.p.

Actie Voordeelpakket
10 personen € 900,00Facebook 
© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring