Vacatures

Altijd al bij Bobs willen werken? 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar echte Horeca Toppers!

Jij zoekt een afwisselde job in een gezellige werkkring met leuke collega’s . . . . en wij zoeken jou een enthousiaste, stressbestendige, spontane teamplayer!

Ben je gastvrij, ga je graag met mensen om en ben je bekend met de horeca dan zijn we op zoek naar jou. 

Medewerkers bediening
Voor ons Food & Beverage team zoeken wij gepassioneerde, proactieve, representatieve en gastvrije medewerkers bediening. Ben jij die gastheer/vrouw in hart en nieren? Ben jij die harde werker die van aanpakken weet? Solliciteer dan naar deze functie!  

Jij zorgt ervoor dat alle gasten een leuke, zorgeloze avond uit hebben en voldaan naar huis keren aan het einde van de avond.  

Functie-eisen
- Je hebt horeca ervaring   
- Je bent flexibel en gemotiveerd  

Kun jij je vinden in onze functie-eisen en zie jij je toekomst bij Bobs Party & Events, dan ben jij diegene die wij zoeken! Wij bieden jou een afwisselde job in een gezellige werkkring met leuke collega’s. Arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. Mail dan zo snel mogelijk jouw motivatie met CV naar dennis@bobs.nl 


Afwassers
Ben je op zoek naar een bijbaan in de horeca en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een gezellig team? Wij zijn op zoek naar afwassers die van aanpakken weten.

Als afwasser heb je een belangrijke taak in de keuken. Want wie wil er eten van smerige borden waar nog etensresten opzitten? Als het aan jou ligt, doet niemand dat. Want jij zorgt voor glanzende, schone pannen, borden en bestek. Elke grote chef is ooit begonnen als afwasser en wie weet begin jij met deze bijbaan een mooie carrière in de horeca.  

Ben je flexibel, collegiaal en een harde werker? Mail dan je CV samen met een korte motivatie naar dennis@bobs.nl en wie weet kan je snel aan de slag.© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring