Kies voor één van onze heerlijke buffetten en u kunt uw gasten trakteren op een met zorg samengestelde maaltijd waarbij iedereen naar eigen smaak kan kiezen en genieten, en zo vaak als zij willen langs het buffet lopen en opscheppen.
Soep
* Vooraf serveren wij een glaasje soep van de Chef
Boerenbroodtafel
* Diverse luxe broden waaronder boerenbruin, boerenwit en natuurlijk Frans stokbrood met tomatentapenade, aioli en huisgemaakte tuinkruidenboter
Koude gerechten
* Vegetarische Mexicaanse salade met kidney beans, mais, tomaat, komkommer en avocado
* Pesto pasta salade met kip en zongedroogde tomaten
* Kruidige aardappelsalade met oude kaas en tomatenblokjes
* Salade niçoise met tonijn, boontjes, ansjovis, olijven, knoflook, gekookte eieren, uien en olijfolie
* Vitello, dun gesneden kalfsvlees met pittige siracha mayonaise
* Rundvlees carpaccio met truffel mayonaise, pittenmix en Parmezaanse kaas
* Gerookte forel met heksenkaas en kapper appeltjes
* Noorse garnalen met tuinkruiden en chilipepers
Warme gerechten
* Gamba's gebakken in tuinkruidenboter
* Daging smoor (Indische runderstoof met ketjap en knoflook)
* Malse stukjes kip in oosterse ketjapsaus met lente-ui
* Varkenshaas in paddenstoelen roomsaus
Bijgerechten
* Aardappelgratin met gruyère kaas
* Witte rijst
* Groente ratatouille met tijm en rozemarijn
Dessert
* Meringue ijstaart (feestelijk aangekleed naar gelegenheid)
Optioneel
* Grand Dessert
Grand Dessert een fraai dessertbuffet met daarop een uitgebreide selectie van heerlijke nagerechten, denk hierbij aan;
Meringue ijstaart (feestelijk aangekleed naar gelegenheid), brownies, macarons, aardbeien chocolade en bananen eclairs, petit fours, slagroomsoesjes,
Weespermoppen en paleisbanket, mousse, tiramisu, koffie en diverse theesoorten.
Prijs
€ 28,50 p.p.
* Grand Dessert + € 5,00 p.p.
* Vanaf 25 personen te reserveren
Allergenen
Onze gerechten kunnen ingrediënten met allergenen bevatten.
Graag horen wij van u of ons keukenteam rekening moet houden met eventuele allergie(en)