dinsdag 02 oktober 2018

Rabo Fashion & Food Event 2018

Terug naar het overzicht

Op dinsdag 2 oktober vormen de A9 Studios in Uitgeest het decor voor het vierde Fashion & Food Event. De combinatie van een catwalkshow en foodmarket staat garant voor een complete avond uit. De presentatie is dit jaar in handen van de bekende fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer. Wordt het groen, of kiezen we voor blauwtinten? Een broekpak, of misschien wel een plissé rok? En welke schoenen en tassen passen daarbij? Bezoekers van het Fashion & Food Event hebben de unieke mogelijkheid om hun garderobe vanaf de catwalk samen te stellen. Professionele modellen tonen de laatste trends en alle stukken zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels. 

Na afloop van de modeshow kunnen de bezoekers met elkaar op de foto in een photobooth. Als klap op de vuurpijl is Maik de Boer aanwezig voor een kort, persoonlijk stijladvies. Een echte buitenkans! Met de tips van deze expert pakt de aanschaf van een nieuwe garderobe altijd goed uit. 

Tijdens de foodshow kan iedereen zich tegoed doen aan culinaire proeverijen van restaurants, patisserieën en cateraars uit de IJmond. De eerste hapjes zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Op het menu staan onder meer visspecialiteiten, luxe kazen en heerlijke zoetigheden. De deelnemers doen ieder jaar hun uiterste best om de honderden bezoekers kennis te laten maken met hun fijnste gerechten. 

De deuren gaan om 19.00 uur open en de show begint om 19.30 uur. Na afloop van de show kunt u op de eerste verdieping genieten van culinaire lekkernijen van restaurants en cateraars uit de IJmond. De avond wordt rond 23.00 uur afgesloten. 

De toegangsprijs van het Rabo Fashion & Food Event bedraagt 10 euro per persoon. Bij de prijs zijn vier hapjes en een drankje inbegrepen.

Kaarten zijn online te koop maar ook bij de onderstaande deelnemers: 

- DNM denim and more, IJmuiden 

- Gijs & Guus, Santpoort-Noord

- Koning Bodyfashion, Beverwijk

- Brilpoint, Beverwijk

- Brantjes Fashion, Heemskerk

- Salden herenmode, Heemskerk

- Stella Mode, Heemskerk

- Klaver 5, Uitgeest

Tickets

Koop hier je tickets

Facebook Event

Laat je vrienden weten dat jij erbij bent via dit facebook-event

© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring