zaterdag 14 september 2019

Walking Dinnershow

Terug naar het overzicht

Op zaterdag 14 september organiseert feestartiesten.nl een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met Peter Beense: de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam. Swing mee op kleine wasjes grote wasjes van de muziekminister of the Caribbean Trafassi - Man 

De schlagerkoning Otto Lagerfett neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Duitse schlagerhits! Tony Anderson schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder André Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u. Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!

Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij! Dit is een avond die u niet wilt missen.  

We ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden we u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.  

** Buitenlands gedistilleerd is verkrijgbaar met 50% korting! 

Tickets

Koop hier je tickets

Facebook Event

Laat je vrienden weten dat jij erbij bent via dit facebook-event

© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring