Welkom bij Bobs Party & Events

Onze deuren blijven nog gesloten . . . . Covid-19 

De definitie van een feest is voor ons, een samenkomst in een positieve sfeer, dansen, praten, zingen kortom gezellig samen zijn.
Helaas is door Covid-19 momenteel een feest iets waar alle gasten vooraf geregistreerd moeten worden, een checkgesprek moeten afnemen, een vaste zitplaats hebben op anderhalve meter afstand van elkaar, er niet gedanst of meegezongen mag worden
Om uw feest te organiseren zoals u van ons verwacht, is helaas onmogelijk om voor u uit te voeren met de beperkingen die voorgeschreven zijn. 
Wij hebben hierom besloten om onze deuren voorlopig gesloten te houden.
Mocht u n.a.v. ons besluit nog vragen hebben zijn wij bereikbaar via onze mail info@bobs.nl. 
Zodra er weer gefeest mag worden op de manier die u van ons gewend bent ontvangen wij u graag. 
Directie en medewerkers Bobs Party & Events.

************************************************************************************************************************************************************************************
In onze unieke & sfeervolle locatie vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of zakenrelaties, maar ook voor bedrijfsfeesten.
Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met 12 bowlingbanen, een gezellig grand café, grill restaurant en diverse sfeervolle partyzalen.
Een belangrijk pluspunt is de ligging, net iets buiten de Randstad en prima bereikbaar doordat het direct aan de A9 ligt.

Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een sportief uurtje bowlen gevolgd door een smaakvol diner, table grill- of teppanyaki arrangement in het restaurant of een spectaculair themafeest, onvergetelijke bruiloft, workshop, (sportief) dagprogramma, vergaderarrangement, productpresentatie of bedrijfsfeest, Bobs Party & Events regelt het graag voor u!

Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding met brainstormsessie met ons enthousiaste team. De koffie staat voor u klaar, want wat u ook te vieren heeft, wij maken met onze medewerkers van uw party een Feest en leggen met plezier de loper voor u uit.


Bowlingbaan

Bowlen

Bowlen een sportief en reuze gezellige manier om een avondje uit te beleven, voor jong en oud.

Restaurant

Restaurant

In ons Grand Café ontvangen wij u graag voor een lunch, borrel, diner, high tea, hapje of een high wine.

Trouwen

Trouwen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen, onze weddingplanner Silvia helpt jullie graag om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Feesten en Partijen

Feesten & Partijen

Voor een fantastisch en betaalbaar bedrijfsfeest bent u bij Bobs Party & Events aan het juiste adres.

Zakelijk

Zakelijk

Bij Bobs Party & Events bent u aan het juiste adres voor uw congres, beurs vergadering, product presentatie enz.

keuken
© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring