dansen-in-bobs.png pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg tafels-studio1.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg
dansen-in-bobs.png pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg tafels-studio1.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

Besloten - PubQuiz

De Andere Quiz - PubQuiz
 
Wilt u een leuk bedrijfsuitje doen waarbij u als team opereert en niet meer bij komt van het lachen? Dan is De Andere Quiz iets voor u!
 
* Alles is mogelijk!
 
Een korte quiz van een uur of korter spelen, maar ook een uitgebreide pubquiz van
2 en een half uur behoort tot de mogelijkheden!
 
Gevarieerde onderwerpen
Van sport, muziek, films, vakantie, showbiz, taal noem maar op u kunt het zo gek niet verzinnen. Wij passen de pubquiz aan op uw gewenste onderwerpen!
 
Standaard veel multimedia!
Elke ronde staat vol met de nodige multimedia en muziek. Heeft u niet gewonnen? U heeft in ieder geval wel een top-avond gehad!
 
Een eigen bedrijfsronde
Ook een ronde over het bedrijf, de afdeling, de vereniging, et cetera behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben we alleen wel wat input nodig!
 
Ook voor grote groepen!
We hebben onze pubquiz gespeeld voor kleine en grote gezelschappen. Een bedrijfsuitje met meer dan 200 personen is voor ons geen enkel probleem!
 
 

Highlights:
- Iedereen speelt mee, veel interactie
- Inclusief presentator en DJ
- Feest en teambuilding in één
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar en doorlopende hapjes gedurende 4 uur
 
Prijs:
€ 52,50 p.p.
 
De Andere Quiz is te reserveren v.a. 50 personen en uiteraard aan te passen aan uw wensen bv., aanvullend entertainment, buffetten, funcooking etc.
 
Voor reserveren of meer informatie kunt u contact opnemen met onze party planners, zij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Reserveringsaanvraag