c550fa5f60ee0b21b82c7ed6ba4fe8f5-1.jpg pubquiz.jpg c340x940.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg estida-bobs-haarlem-chesterbar-bar.jpg 90s-banner-bobs.jpg
c550fa5f60ee0b21b82c7ed6ba4fe8f5-1.jpg pubquiz.jpg c340x940.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg estida-bobs-haarlem-chesterbar-bar.jpg 90s-banner-bobs.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

Drum4fun

Bij een Djembe workshop maakt u als groep samen muziek. Het leuke van een Djembe workshop is dat iedereen het kan. Al vrij snel speelt ook uw team een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. 

Voor de Djembe workshop decoreren wij de ruimte en zetten voor al uw collega’s een Djembe klaar. Jan Snijder geeft de Djembe workshop en begint met het aanleren van een traditioneel West-Afrikaans ritme. In het laatste deel van de Djembe workshop speelt u samen het ritme, compleet met oproep en solos.

 
Bij een Djembe workshop maakt u als groep samen muziek. Het leuke van een Djembe workshop is dat iedereen het kan. Al vrij snel speelt ook uw team een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. Wij kijken tijdens de Djembe workshop naar de afzonderlijke muzikale talenten van uw collega’s en stemmen de uitdagingen daar op af.
 
De kracht van de Djembe geeft veel energie. Drum 4 Fun gebruikt deze energie tijdens de Djembe workshop op een leuke manier. Onze ervaring is dat men door de live-muziek van een Djembe workshop makkelijk loskomt. Dan zijn er vaak mensen die graag dansen, zeker als hun eigen collega's trommelen. Deze wisselwerking tijdens de Djembe workshop is ook heel stimulerend voor de teambuildingjembe workshop.
 
Als je je verkleed ben je even iemand anders en soms kan dit net even een stimulans zijn om extra te genieten. Tijdens de Djembe workshop hoeft het niet, maar wij hebben het allemaal bij ons: buikdans-sjaaltjes, rasta-haar, capes, hoeden en petten. In de Djembe workshop bent u vrij om het te gebruiken.

* Prijs op aanvraag 
* Minimaal 20 personen 
* Alleen te reseveren i.c.m. diner

Voor reserveren of meer informatie kunt u contact opnemen met onze party planners, zij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door. 

 

Reserveringsaanvraag