pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

Viva Hollandia

Een oerhollands themafeest waarbij de avond natuurlijk in het teken staat van tulpen, klompen, kaas en zeker niet te vergeten: oergezellige hits van eigen bodem! Het wordt een feestavond vol plezier, meezingen en Hollandse gezelligheid!

Een themafeest zoals je deze alleen bij Bobs kunt beleven! U en uw gasten worden door onze gastdames in Hollandse kledij verwelkomd met een heerlijke oranjebitter en een Hollandse goodie. De zaal is versierd met echt Hollandse decoratie. Het is alsof je thuiskomt van een lange vakantie! De DJ en artiesten zullen u en uw gasten snel de dansvloer laten betrekken met de heerlijkste hits van Nederlandse bodem. Anouk, Golden Earring, André Hazes, Guus Meeuwis....! Ze komen allemaal in rap tempo voorbij om er een ongelofelijk feest van te maken! 

Gedurende de avond kunt u genieten van diverse optredens, rijkelijk gevulde buffetten en onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar. Dus 100% ALL-IN!

Al met al beleeft u een oergezellige Hollandse avond bij Bobs Party & Events.

Highlights:
- DJ Entertainer
- Zanger of zangeres
- Hollandse goodies
- Ontvangst met een welkomstneut
- Rijkelijk gevulde buffetten
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
 * Prijs v.a. € 59,50 p.p.


Viva Hollandia is ook besloten te reserveren vanaf 50 personen en uiteraard aan te passen aan uw wensen bv., aanvullend entertainment, buffetten, funcooking etc. 

Voor reserveren of meer informatie kunt u contact opnemen met onze party planners, zij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door. 

Viva Hollandia Reserveringsaanvraag